søndag 28. april 2013

På tide å starte med litt blogging igjen!

Har faktisk ikke blogget noe på nøyaktig 11 måneder. Det er rett og slett for galt, skjønt det har skjedd store forandringer det siste året. Har f.eks. snart bodd i Bergen i et helt år - og lenger skal det visst bli. Planene ble overhode ikke som jeg hadde tenkt til å begynne med når jeg flyttet hit heller, nye inntrykk, ny jobb, nytt bosted, nye mennesker - "you name it", så fotograferingen har jeg dessverre vært lite aktiv med dette året. Men nå er planen å begynne sakte men sikkert igjen, og enn så lenge på hobbybasis. Starter med noen bybilder fra mitt nye hjem. - Å ja, jeg trives!

Stemningsbilde fra bryggen i solnedgang.  Tatt en kveld på vei hjem fra jobb med telefonen - enkelt og greit.


Festplassen i Bergen

Har så langt kun hatt et fåtalls fotoutflukter. Her fra i fjor høst.
Å selvfølgelig måtte det være med et bilde av en katt.

Her fra en annen utflukt i februar.
Bergensmåsane...Ja, det var nå et lite utdrag. Håper på flere innlegg i nærmeste framtid.

- Anne 

5 kommentarer:

 1. Nydelinge bilder :D Kommer så fort som mulig på besøk :P Har ikke glemt deg og Bergen :3 Kjempe stor klem fra mamma, pappa og din lille sau ;3
  *^-^*

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo takk takk - hils tilbake ;) går ut ifra at du er sauen her? :P Dere får alle komme å bli med på fisketur med seilbåten i sommer! Ja, god idé! :)

   Slett
 2. Liker det jeg ser! :)

  ..faen så vanskelig det er å blogge like ofte som i Lofoten :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har et godt poeng der :) tror aldri man blir like bloggeaktiv som man var i Lofoten, men mer enn et innlegg i året burde jo egentlig gå greit... :P Lofoten eller ikke.

   Slett
 3. Ja til mer blogging! Gleder meg :)

  SvarSlett